• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Noordoostpolder

Staat een houtkachel kopen in Noordoostpolder op de agenda? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze experts helpen u met genoegen bij de tocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen fantastisch, maar het kan daarnaast een karwei zijn. Daarom informeren de specialisten van Haardenexpert u graag meer over de mogelijkheden en welke houtkachel bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een divers aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo krijgt u een goede indruk van alle opties voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Bekijk deze open haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een mooi klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en open haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Noordoostpolder kopen

Vind uw open haard in Noordoostpolder bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk meerdere type houthaarden in het echt. Neem dan een kijkje in een van onze houtkachelshowroom. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.
Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard aanschaffen in Noordoostpolder?

Wilt u eerst wat meer weten over welke open haard bij uw woning en wensen aansluit? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze experts. U ontvangt vrijblijvend een eerlijk advies.

Neem contact op