• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Montfoort

Zoekt u naar een houtkachel in Montfoort? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze experts denken graag met u mee voor het vinden van een fantastische open haard. Want, naast dat het aanschaffen van een nieuwe kachel leuk is, kan het ook meerdere vragen oproepen. De experts van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en vertellen u met alle plezier welke houtkachel overeenkomt met uw eisen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

haardmeubel houtkachel Montfoort

Diverse kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers assortiment van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u makkelijk ervaren wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt u gedurende het tv-kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een mooi klein lampje kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en houtkachel worden samengevoegd, waardoor u een cinewall creëert. Zo kunt u televisie kijken en het vuur aanschouwen.

houtkachel in Montfoort kopen

Ontdek onze kachels in Montfoort

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt zien? Kom dan eens langs in onze haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste kachelwinkels van Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons te allen tijde gratis uw auto parkeren, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.
Maak een afspraak

Liever eerst contact over een haard aanschaffen in Montfoort?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op