• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Middelburg

Zoekt u naar een houtkachel in Middelburg? Bij ons bent u op de beste plek. Onze experts denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een fantastische houtkachel. Want, hoewel het leuk is om een gloednieuwe open haard aan te schaffen, kan het ook een klus zijn. De professionals van Haardenexpert voorzien u met genoegen in kloppende informatie en informeren u met genoegen welke houtkachel overeenkomt met uw eisen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Verschillende haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u ongestoord alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder onderstaande houtkachelopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u tijdens het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een volmaakt afgewerkte open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en houtkachel worden gecombineerd tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Middelburg kopen

Vind uw kachel in Middelburg bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk verschillende soorten haarden in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel aanschaffen in Middelburg?

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort kachel dat bij uw woonhuis past? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u met plezier gratis van correct advies.

Neem contact op