• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Lelystad

Zoekt u naar een houtkachel in Lelystad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts denken met plezier met u mee voor het vinden van een fantastische kachel. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen leuk, maar het kan daarnaast een klus zijn. Daarom vertellen de experts van Haardenexpert u met plezier meer over de opties en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een breed assortiment van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u eenvoudig ervaren wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een open haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt u tijdens het tv-kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt u er ook tijdschriften, bloemen en een gezellige lamp kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een mooi afgewerkte haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u tv-kijken én gelijktijdig genieten van het knisperende vuur.

houtkachel in Lelystad kopen

Vind uw houtkachel in Lelystad bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere open haarden bekijken in het echt? Kom dan eens langs in onze haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Bij de luxe showrooms kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.
Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard kopen in Lelystad?

Wilt u liever eerst een reactie op uw vragen? Neem gerust contact met ons op. Zij voorzien u met alle plezier vrijblijvend van correct advies.
Neem contact op