• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Holten

Zoekt u naar een houtkachel in Holten? Dan bent u bij ons aan het beste adres. Onze specialisten adviseren u graag bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een gloednieuwe houtkachel is niet alleen fijn, maar het kan daarnaast een klus zijn. De experts van Haardenexpert voorzien u met genoegen in kloppende informatie en vertellen u met genoegen welke haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een divers assortiment van diverse soorten haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goede indruk van alle mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Bewonder onderstaande open haardopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het tv-kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt u er ook tijdschriften, bloemen en een fantastische lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en houtkachel worden samengevoegd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Holten kopen

Ontdek onze kachels in Holten

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houtkachels in het echt zien? Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert altijd gratis uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over een open haard aanschaffen in Holten?

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het type houtkachel dat bij uw woonhuis past? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze adviseurs. Zij voorzien u graag gratis van correct advies.

Neem contact op