• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Heumen

Staat een houtkachel kopen in Heumen op het programma? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze experts denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw geweldige kachel. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen leuk, maar het kan een karwei zijn. Daarom informeren de specialisten van Haardenexpert u met plezier meer over de mogelijkheden en wat de houtkachel is die bij de verwachtingen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers aanbod van haardmeubels. U ontdekt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goed gevoel van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In onze showrooms vindt u deze haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het televisie kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt u er ook tijdschriften, planten en een mooie lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de tv en houtkachel tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én gelijktijdig genieten van de vlammen.

houtkachel in Heumen kopen

Vind uw kachel in Heumen bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk diverse type houthaarden in het echt. Kom dan eens langs in onze luxe haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw houtkachel kopen in Heumen

Wilt u liever eerst antwoord op uw vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. Zij voorzien u met plezier gratis van gepast advies.

Neem contact op