• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Helmond

Staat een houtkachel kopen in Helmond op de agenda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een fantastische houtkachel. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen geweldig, maar het kan een opgave zijn. Onze adviseurs vertellen u met plezier over de mogelijke opties en informeren u met genoegen welke houtkachel overeenkomt met uw wensen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend aanbod van haardmeubels aan. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo krijgt u een goed gevoel van alle mogelijkheden voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt tijdens het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde boeken of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u tv-kijken én direct genieten van het vuur.

houtkachel in Helmond kopen

Vind uw houtkachel in Helmond bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende houtkachels bewonderen in het echt? Bezoek dan een van onze houtkachelshowroom. Dankzij onze kennis en bedrevenheid zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Helmond

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het soort open haard dat bij uw huis aansluit? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Zij voorzien u graag vrijblijvend van passend advies.

Neem contact op