• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Hardenberg

Staat een houtkachel kopen in Hardenberg op de agenda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals geven u graag advies, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het super is om een nieuwe open haard te kopen, kan het ook een opgave zijn. Onze adviseurs informeren u met alle plezier over de mogelijke opties en informeren u graag welke haard overeenkomt met uw dromen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een groot aanbod van haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig alle mogelijkheden zien voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder onderstaande haardopstellingen in de showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u gedurende het tv-kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Hardenberg kopen

Ervaar onze houtkachels in Hardenberg

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt bekijken? Breng in dat geval een bezoek aan onze haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste kachelwinkels in Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij ons altijd gratis uw auto neerzetten, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw kachel kopen in Hardenberg

Wilt u graag eerst een reactie op uw vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een persoonlijk advies.

Neem contact op