• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Haaksbergen

Staat een houtkachel kopen in Haaksbergen op de planning? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze adviseurs denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw droom open haard. Want, naast dat het kopen van een nieuwe open haard leuk is, kan het ook vragen oproepen. Onze experts vertellen u graag over de mogelijke opties en informeren u graag welke houtkachel overeenkomt met uw eisen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Meerdere houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een groot aanbod van haardmeubels. U vindt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier ervaart u een goede impressie van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. In de showrooms ziet u onderstaande houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt gedurende het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook boeken, planten en een gezellige lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een fantastische afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en haard worden gecombineerd tot een cinewall met haard. Geniet op deze manier van het vuur, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Haaksbergen kopen

Vind uw haard in Haaksbergen bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende houtkachels bekijken in het echt? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels in Nederland. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert altijd voor niets uw auto neerzetten, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard kopen in Haaksbergen?

Wilt u liever eerst antwoord op 1 of meerdere vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. We geven u met genoegen een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op