• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Geldermalsen

Bent u op zoek naar een houtkachel in Geldermalsen? Dan bent u bij Haardenexpert aan het goede adres. Onze adviseurs denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw droom open haard. Want, het kopen van een nieuwe kachel is niet alleen fantastisch, maar het kan ook een uitdaging zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u graag in kloppende informatie en welke houtkachel bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u eenvoudig zien wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bewonderen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van de vlammen.

houtkachel in Geldermalsen kopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Geldermalsen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt zien? Neem dan een kijkje in een van onze mooie haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij ons te allen tijde gratis uw auto neerzetten, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw houtkachel kopen in Geldermalsen

Bent u op zoek naar meer informatie over welke houtkachel bij uw woonhuis en eisen past? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze specialisten. U krijgt vrijblijvend een persoonlijk advies.

Neem contact op