• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Emmen

Staat een houtkachel kopen in Emmen op de agenda? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze specialisten denken met plezier met u mee voor het vinden van een geweldige kachel. Want, hoewel het super is om een fonkelnieuwe kachel te kopen, kan het ook een karwei zijn. Onze adviseurs vertellen u met genoegen over de opties en welke open haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Meerdere open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers aanbod van haardmeubels aan. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier ervaart u een goede indruk van de opties voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Bekijk onderstaande kachelopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Op deze manier kunt u tv-kijken en het vlammenspel aanschouwen.

houtkachel in Emmen kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Emmen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder diverse soorten haarden in het echt. Breng in dat geval een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard aanschaffen in Emmen?

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woonhuis en wensen past? Neem gerust contact met ons op. U krijgt vrijblijvend een eerlijk advies.

Neem contact op