Hero cover image

Houtkachels
Deventer

Bekijk al onze houtkachels

Op zoek naar een houtkachel in Deventer?

Op zoek naar een houtkachel in Deventer?

Ontdek meer bij dé Haardenexpert

Dan is Haardenexpert de uitkomst. Haardenexpert is zeer ervaren op het gebied van houthaarden. Onze verkopers geven u graag advies op het gebied van houthaarden. Het blijft bij Haardenexpert niet alleen bij advies en de verkoop van de haarden, wij hebben ervaren installatieploegen door heel Nederland en kunnen daardoor snel handelen en leveren naar uw wens. Bij interesse neemt u gerust contact op.

Meer informatie over houtkachels

Vind de houtkachel die bij u past

Vind de houtkachel die bij u past

Keuze uit meer dan 500 modellen

Wilt u uw huiskamer op een gezellige en efficiënte manier verwarmen? Dit is mogelijk met een houtkachel. Wanneer u met een houtkachel verwarmt spaart u niet alleen de fossiele brandstoffen u bent ook in staat om uw CO2 uitstoot naar verlagen. Houtkachels zijn in veel Nederlandse huishoudens te vinden. Veel kachels hebben een laag rendement, waardoor er veel warmte verloren gaat. De moderne houtkachels hebben een hoog rendement en verwarmen veel beter dan een open haard of een ouder type houtkachel. De moderne houtkachels verbranden ook veel schoner. Hout is een natuurlijke brandstof die door het duurzaam aanplanten van bossen weer aangevuld wordt. Hout is als brandstof voor houtkachels vrijwel CO2-neutraal, dit komt doordat het hout evenveel CO2 vrijgeeft als het voor zijn groeiproces gebruikt. Nu de gasprijzen blijven stijgen en de voorraden langzaam op raken is een houtkachel dus een prijs- en milieubewuste keuze. Houthaarden en kachels hebben altijd een open verbranding systeem. Het is belangrijk te weten dat, wanneer u kiest voor een houthaard of kachel, een goede ventilatie van de woning vereist is. Wanneer de woning goed wordt geventileerd kunt u in principe altijd een houthaard of kachel plaatsen. Voor uitzonderlijk situaties, zoals woningen met een zogenoemd ‘Balansventilatiesysteem’ zijn er de haarden en kachels met een buitenluchtaansluiting. Steeds meer haarden en kachels zijn voorzien van een buitenluchtaansluiting of bieden dit aan als optie. Bij dit systeem wordt de verbrandingslucht van buiten gehaald. Houdt u er rekening mee dat bij een houthaard of kachel de afvoer altijd naar boven, door het dak, naar buiten moet en zelfs boven de nok van het dak moet uitkomen.
Bekijk alle houtkachels

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op
 

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert