• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Deventer

Zoekt u naar een houtkachel in Deventer? Bij ons bent u op de perfecte plek. Onze experts denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een fantastische kachel. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen fantastisch, maar het kan een karwei zijn. De experts van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een groot assortiment van haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier krijgt u een goed gevoel van alle mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Bewonder onderstaande open haardopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het televisie kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een perfect afgewerkte open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en houtkachel tot een cinewall. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Deventer kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in Deventer

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere kachels bewonderen in het echt? Breng in dat geval een bezoek aan onze kachelshowrooms. Met onze expertise en bedrevenheid zijn we gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde gratis uw auto neerzetten, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog een aantal vragen over een houtkachel aanschaffen in Deventer?

Wilt u graag eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. We geven u met plezier een advies gericht op uw situatie.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert