• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Dalfsen

Staat een houtkachel kopen in Dalfsen op de agenda? Dan bent u bij Haardenexpert aan het goede adres. Onze experts denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een droom houtkachel. Want, hoewel het leuk is om een fonkelnieuwe houtkachel aan te schaffen, kan het ook een karwei zijn. De experts van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en vertellen u met alle plezier welke haard overeenkomt met uw eisen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een divers aanbod van haardmeubels. U vindt in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo krijgt u een goed gevoel van alle opties voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. In onze luxe showrooms vindt u onderstaande houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een mooi klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en open haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én gelijktijdig genieten van de vlammen.

houtkachel in Dalfsen kopen

Ervaar onze kachels in Dalfsen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houtkachels in het echt bewonderen? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw open haard kopen in Dalfsen

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woning en wensen past? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze adviseurs. U krijgt vrijblijvend een eerlijk advies.

Neem contact op