• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Coevorden

Zoekt u naar een houtkachel in Coevorden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze experts verstrekken u graag advies, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het kopen van een nieuwe houtkachel geweldig is, kan het ook genoeg vragen oproepen. Om die reden vertellen de adviseurs van Haardenexpert u met plezier meer over de mogelijke opties en wat de kachel is die bij uw verwachtingen hoort.

Maak een afspraak

Diverse open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers assortiment van haardmeubels aan. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u makkelijk bewonderen wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en open haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Coevorden kopen

Vind uw kachel in Coevorden bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt zien? Breng in dat geval een bezoek aan onze kachelshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste kachelwinkels in Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.
Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Coevorden

Heeft u eerst nog 1 of meerdere vragen over het soort haard dat bij uw huis past? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij voorzien u met alle plezier vrijblijvend van correct advies.
Neem contact op