• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Brummen

Bent u op zoek naar een houtkachel in Brummen? Bij ons bent u op de juiste plek. De adviseurs helpen u graag bij de ontdekkingsreis naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen geweldig, maar het kan ook een klus zijn. Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden en welke houtkachel bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers aanbod van haardmeubels aan. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u simpel zien wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de luxe showrooms ziet u onderstaande kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u tijdens het kijken naar de tv genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de houtkachel mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken én tegelijkertijd genieten van de vlammen.

houtkachel in Brummen kopen

Kom langs en ontdek onze open haarden in Brummen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze kachelshowrooms. Met onze kennis en bedrevenheid zijn wij gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert altijd voor niets uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw kachel kopen in Brummen

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort haard dat bij uw woning aansluit? Aarzel dan niet om snel contact op te nemen met onze experts. U ontvangt vrijblijvend een eerlijk advies.

Neem contact op