• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Brielle

Staat een houtkachel kopen in Brielle op de agenda? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze experts verstrekken u met alle plezier tips, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen geweldig, maar het kan daarnaast een karwei zijn. Onze adviseurs vertellen u graag over de opties en wat de houtkachel is die bij de verwachtingen hoort.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een breed assortiment van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u makkelijk ervaren wat de mogelijkheden zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In onze luxe showrooms ziet u onderstaande open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een fantastische lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan is de houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van de vlammen, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Brielle kopen

Vind uw open haard in Brielle bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houtkachels in het echt bewonderen? Bezoek dan een van onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Heeft u eerst nog wat vragen over een haard aanschaffen in Brielle?

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort houtkachel dat bij uw woning aansluit? Aarzel niet om contact op te nemen. U krijgt zonder verplichtingen een passend advies.

Neem contact op