• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Boxmeer

Staat een houtkachel kopen in Boxmeer op de planning? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze professionals geven u met alle plezier raad, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het aanschaffen van een gloednieuwe houtkachel fantastisch is, kan het ook genoeg vragen oproepen. De experts van Haardenexpert voorzien u met genoegen in kloppende informatie en wat de open haard is die bij de eisen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Bekijk deze haardopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en open haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een kast, dan kunt er ook boeken, planten en een mooie lamp kwijt.
Met een plateau Dit is de ideale keuze voor een perfect afgewerkte haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en open haard worden gecombineerd tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken én direct genieten van het vlammenspel.

houtkachel in Boxmeer kopen

Vind uw houtkachel in Boxmeer bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder meerdere soorten houtkachels in het echt. Bezoek dan een van onze luxe haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste kachelwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert altijd gratis uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard aanschaffen in Boxmeer?

Heeft u eerst nog wat vragen over het type open haard dat bij uw woonhuis past? Twijfel niet om contact op te nemen. Wij voorzien u met genoegen gratis van passend advies.

Neem contact op