• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Beuningen

Zoekt u naar een houtkachel in Beuningen? Dan bent u bij Haardenexpert aan het beste adres. De adviseurs helpen u met plezier bij de ontdekkingsreis naar de houtkachel van uw dromen. Want, hoewel het fantastisch is om een fonkelnieuwe kachel te kopen, kan het ook een karwei zijn. De adviseurs van Haardenexpert voorzien u met plezier in de juiste informatie en informeren u met alle plezier welke houtkachel overeenkomt met uw dromen en past bij uw woning.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers aanbod van haardmeubels aan. U ontdekt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en houtkachel worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Op deze manier kunt u tv-kijken en de vlammen bekijken.

houtkachel in Beuningen kopen

Kom langs en ontdek onze kachels in Beuningen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt zien? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog een aantal vragen over een houtkachel kopen in Beuningen?

Heeft u eerst nog wat vragen over het type haard dat bij uw huis past? Aarzel niet om contact op te nemen. Wij voorzien u met alle plezier gratis van passend advies.

Neem contact op