• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Amsterdam

Zoekt u naar een houtkachel in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs verstrekken u graag tips, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen fijn, maar het kan een uitdaging zijn. Om die reden vertellen de adviseurs van Haardenexpert u met alle plezier meer over de opties en wat de open haard is die bij de eisen aansluit.

Maak een afspraak

Meerdere open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een breed assortiment van diverse merken haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier kunt u eenvoudig ervaren wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bewonderen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u tijdens het televisie kijken genieten van het knisperende vuur.
Met een kastenwand In de kast is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, meerdere accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een fantastische afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw Dan wordt de open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en haard tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken én tegelijkertijd genieten van het vuur.

houtkachel in amsterdam kopen

Ervaar onze open haarden in Amsterdam

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk diverse soorten haarden in het echt. Kom dan eens langs in onze luxe haardenshowrooms. Dankzij onze expertise en ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij ons altijd voor niets uw auto parkeren, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een houtkachel aanschaffen in Amsterdam?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke haard bij uw woonhuis en wensen aansluit? Twijfel niet om contact op te nemen. We voorzien u met plezier vrijblijvend van correct advies.

Neem contact op