• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Alphen aan den Rijn

Wilt u een houtkachel kopen in Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs verstrekken u graag raad, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel geweldig is, kan het ook meerdere vragen oproepen. De professionals van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en wat de kachel is die bij uw eisen hoort.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een divers aanbod van diverse soorten haardmeubels. U treft in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig zien wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de showrooms vindt u deze kachelopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een volledige opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een schitterend klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw tv en haard worden samengevoegd tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vuur, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Alphen aan den Rijn kopen

Ervaar onze open haarden in Alphen aan den Rijn

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bekijk meerdere soorten haarden in het echt. Bezoek dan een van onze luxe haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert altijd voor niets uw auto parkeren, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel aanschaffen in Alphen aan den Rijn?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke kachel bij uw woning en eisen past? Aarzel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een persoonlijk advies.
Neem contact op