• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Aalsmeer

Staat een houtkachel kopen in Aalsmeer op de planning? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze experts denken met plezier met u mee voor het vinden van een fantastische houtkachel. Want, hoewel het geweldig is om een fonkelnieuwe open haard aan te schaffen, kan het ook een uitdaging zijn. De professionals van Haardenexpert voorzien u met plezier in kloppende informatie en informeren u met genoegen welke houtkachel overeenkomt met uw dromen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Verschillende houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een divers aanbod van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u simpel ervaren wat de opties zijn voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een prachtig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een mooi afgewerkte open haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en houtkachel worden gecombineerd tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vuur.

houtkachel in Aalsmeer kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Aalsmeer

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse kachels bekijken in het echt? Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. Dankzij onze expertise en ervaring zijn we gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij ons altijd gratis uw auto parkeren, zodat u ongestoord geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog een aantal vragen over een kachel aanschaffen in Aalsmeer?

Wilt u graag eerst een reactie op uw vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een eerlijk advies.

Neem contact op