• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Zwijndrecht

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Zwijndrecht?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een prachtige gashaard voor in uw woonruimte in Zwijndrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze experts assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw kachel.

gashaarden in Zwijndrecht

Een gaskachel is een echte aanrader

Voordelen

Het kopen van een gashaard heeft meerdere pluspunten. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Dankzij één druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een realistisch vuur. Ook kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij sommige kachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm voordeel. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. U moet alleen maar de binnenkant van de kachel één keer per jaar stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk, want dit is bij een gaskachel altijd voorhanden.

gas propaan haard Zwijndrecht

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Doordat er allerlei groottes beschikbaar zijn, past er altijd een gaskachel bij uw wensen en eisen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Zo is een roomdivider of een doorkijkhaard een goede keuze. Doordat er zoveel keuzes gemaakt moeten worden, is het cruciaal om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Zwijndrecht

Het plaatsen van gashaarden in Zwijndrecht

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten aansluiten in Zwijndrecht? Geen probleem. Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe gashaard volgens alle richtlijnen installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in Zwijndrecht

Ook een gaskachel kopen Zwijndrecht?

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en we helpen u graag verder. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes cruciaal. Hierdoor is er geen twijfel mogelijk dat u super wordt geadviseerd.