• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Zeist

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Zeist?

Haardenexpert: slechts 55 minuten van Zeist

Denkt u erover om een gashaard aan te schaffen voor uw woning in Zeist? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! De experts van Haardenexpert helpen u graag bij het kiezen van de beste gashaard, zodat u er straks ultiem van geniet.

gashaarden in zeist

Een gaskachel is een echte aanrader

Voordelen

Wanneer u een gashaard koopt, dan is dit een slimme keuze. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. U ziet al een prachtig vuur, door 1 keer op een knop te drukken. Een ander voordeel is dat u zelf kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En desondanks is het vlammenspel geweldig om te zien.

Een ander pluspunt is het onderhoud van de gaskachel. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. U hoeft alleen maar de binnenkant van de haard jaarlijks stofvrij te maken. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen issue, doordat bij een gaskachel altijd voorhanden is.

gas propaan haard zeist

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een issue. We hebben gashaarden met allerlei afmetingen. Naast de keuze uit diverse modellen, zijn er verschillende vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Ga voor een doorkijk gaskachel of een gaskachel met 4-zijdig vuurzicht.Er zijn veel mogelijkheden, dus laat u uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen zeist

Het plaatsen van gaskachels in Zeist

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten installeren in Zeist? Geen probleem. We hebben een uitstekend netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in zeist

Gashaard kopen Zeist

Onze adviseurs helpen u graag

Het zelf ervaren? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen ontdekt u ons ruime assortiment. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Hierdoor wordt u altijd goed geholpen.