• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Wageningen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Wageningen?

Haardenexpert: slechts 45 minuten van Wageningen

Denkt u erover om een gashaard te kopen voor uw huis in Wageningen? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! De experts van Haardenexpert assisteren u met alle plezier bij het uitzoeken van de beste kachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in Wageningen

Een gashaard is een echte aanrader

Pluspunten

Wanneer u een gashaard aanschaft, dan maakt u een slimme keuze. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld makkelijk. Door het klikken op een knop op uw smartphone of tablet, gaat de kachel al aan Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf bepalen. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd blijft het vlammenspel realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Een groot voordeel is het onderhoud van de gashaard. Als u de keuze maakt voor een gaskachel, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks gedaan moet worden. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig; dit is bij een gashaard altijd beschikbaar.

gas propaan haard Wageningen

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gashaarden. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Er zijn diverse afmetingen te koop, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw ruimte past. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit meerdere soorten vuurzichten. Kies bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 4-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw ruimte, laat u dan ook goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Wageningen

Gashaarden in Wageningen installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten aansluiten in Wageningen? Dit regelen we graag voor u. We hebben een uitstekend netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel Nederland installeren. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Wageningen

Ook een gaskachel aanschaffen Wageningen?

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en staan bekend om een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Zo weet u zeker dat u goed wordt geholpen.