• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Voorburg

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Voorburg?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Voorburg

Overweegt u een gashaard toe te voegen aan uw huis in Voorburg? Zoek niet verder en kom langs bij Haardenexpert! De adviseurs van Haardenexpert assisteren u graag bij het vinden van de beste gashaard, zodat u er straks optimaal van geniet.

gashaarden in Voorburg

Waarom een gashaard

zo fijn is

De aanschaf van een gashaard heeft verschillende voordelen. Want deze haard makkelijk te bedienen. Door het drukken op een knop op uw smartphone of tablet, gaat de gashaard direct aan. Daarnaast kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Bij sommige gaskachels kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd is het vlammenspel mooi en blijft u dus optimaal genieten.

Daarnaast is het onderhoud van een gashaard relatief eenvoudig. Als u kiest voor een gashaard, dan is dit bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige ieder jaar gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof. Waar u bij een houtkachel vaak houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard Voorburg

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gashaarden. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Wilt u een gaskachel met een specifiek formaat? Ook dat is niet een obstakel. We hebben gaskachels met verschillende afmetingen. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een aantrekkelijke keuze. Omdat er meerdere beslissingen gemaakt moeten worden, is het essentieel om u uitstekend te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Voorburg

Gaskachels in Voorburg laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw fonkelnieuwe gaskachel is ook mogelijk. Door ons grote netwerk van monteurs, installeren we gaskachels door het hele land. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in Voorburg

Kies voor een gaskachel aanschaffen Voorburg

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u goed wordt geholpen.