• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Vlissingen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Vlissingen?

Haardenexpert: slechts 2 uur en 35 minuten van Vlissingen

Wilt u een gaskachel toevoegen aan uw woning in Vlissingen? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! De specialisten van Haardenexpert helpen u graag bij het kiezen van de beste kachel, zodat u er straks optimaal van geniet.

gashaarden in Vlissingen

Een gaskachel is een echte aanrader

Voordelen

Als u een gashaard aanschaft, dan maakt u een slimme keuze. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het drukken op een knop op uw telefoon of tablet, gaat de kachel al aan/ Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel vaak zelf kiezen. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En dat zonder dat het vuur er minder adembenemend uitziet.

Ook is het onderhoud van een gashaard relatief eenvoudig. Als u de keuze maakt voor een gashaard, dan is dit bijna niet nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks moet gebeuren. Tot slot is het aanvullen van brandstof geen werk; dit is bij een gashaard altijd voorhanden.

gas propaan haard Vlissingen

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Wilt u een gaskachel met een specifiek formaat? Ook dat is geen issue. We hebben gaskachels met allerlei afmetingen. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Kies voor een doorkijk gashaard of een gaskachel met 2-zijdig vuurzicht. Er zijn veel opties, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Vlissingen

Het installeren van gaskachels in Vlissingen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten plaatsen in Vlissingen? Geen probleem. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw fonkelnieuwe gashaard volgens alle richtlijnen installeren. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in Vlissingen

Kies voor een gashaard aanschaffen Vlissingen

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en ontdek ons ruime assortiment. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes enorm belangrijk. Aangezien we dan zeker weten weten dat u uitstekend wordt geholpen.