• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Soest

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Soest?

Haardenexpert: slechts 55 minuten van Soest

Wilt u een gaskachel kopen voor uw woning in Soest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze adviseurs helpen u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gashaard.

gashaarden in Soest

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Als u een gaskachel aanschaft, dan is dit een verstandige keuze. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld eenvoudig. Met één druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een prachtig haardvuur. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf bepalen. Zo kunt u bij een aantal gaskachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd blijft het vuur realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een enorm voordeel. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. U hoeft alleen maar de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen probleem; dit is bij een gaskachel altijd beschikbaar.

gas propaan haard Soest

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is niet een probleem. We hebben gaskachels met verschillende afmetingen. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een mooie keuze. Er zijn genoeg mogelijkheden, dus laat u uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Soest

Het plaatsen van gaskachels in Soest

Wij werken met een landelijk montageteam

Het aansluiten van uw nieuwe gashaard is ook mogelijk. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw gloednieuwe haard volgens alle richtlijnen installeren. En we vragen geen voorrijkosten.

open gas haard in Soest

Gashaard kopen Soest

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een uitstekend advies ontvangen? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We garanderen dat u goed wordt geholpen, doordat we al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Ook vinden we een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk, want dan weten we zeker dat u super wordt geadviseerd.