• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Rijswijk

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Rijswijk?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Rijswijk

Wilt u een gaskachel kopen voor uw woonruimte in Rijswijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De specialisten van Haardenexpert helpen u met alle plezier bij het vinden van de ideale gashaard, zodat u er na uw aankoop optimaal van geniet.

gashaarden in Rijswijk

Pluspunten van gashaarden

Voordelen

De aankoop van een gaskachel heeft verschillende pluspunten. Want een gashaard is makkelijk te bedienen. Dankzij een druk op de knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een mooi vlammenspel. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij een aantal gashaarden de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En dat zonder dat het vuur er minder mooi uitziet.

Een groot pluspunt is het onderhoud van de gaskachel. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige één keer per jaar gedaan worden. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen probleem. Waar u bij een houthaard regelmatig houtblokken moet aanvullen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard Rijswijk

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gashaard, dan heeft u veel keuze om uw droomhaard samen te stellen. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Doordat er meerdere afmetingen te koop zijn, past er te allen tijde een gaskachel bij uw wensen en eisen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Kies bijvoorbeeld voor een roomdivider of voor een hoekhaard. Er zijn veel opties, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Rijswijk

Het plaatsen van gashaarden in Rijswijk

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten plaatsen in Rijswijk? Dit regelen we graag voor u. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe haard volgens alle richtlijnen installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Rijswijk

Kies voor een gashaard aanschaffen Rijswijk

Onze adviseurs helpen u graag

Meer te weten komen? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en ontdek ons ruime aanbod van haarden en kachels. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zorgen we gegarandeerd dat u een goed advies ontvangt.