• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Maassluis

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Maassluis?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 50 minuten van Maassluis

Wilt u een gashaard kopen voor uw woonruimte in Maassluis? Kijk niet verder en kom langs bij ons! De adviseurs van Haardenexpert assisteren u graag bij het uitzoeken van de juiste haard, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in Maassluis

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

De aankoop van een gaskachel heeft meerdere pluspunten. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. U krijgt al een prachtig haardvuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf bepalen. Zo kunt u bij een aantal gashaarden de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. Tegelijkertijd blijft het vuur mooi en blijft u dus echt genieten.

Daarnaast is het onderhoud van een gashaard makkelijk. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof. Waar u bij een houtkachel regelmatig houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard Maassluis

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Er zijn meerdere afmetingen te koop, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw beschikbare ruimte past. Maar dat is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Kies bijvoorbeeld voor een roomdivider of voor een hoekhaard. Er zijn voldoende opties, dus laat u goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Maassluis

Installatie gaskachels Maassluis

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten aansluiten in Maassluis? Geen probleem. We hebben een uitgebreid netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel Nederland installeren. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in Maassluis

Ook een gaskachel kopen Maassluis?

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een goed advies krijgen? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. We vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes essentieel, want dan is er geen twijfel mogelijk dat u super wordt geholpen.