• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Leeuwarden

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Leeuwarden?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 25 minuten van Leeuwarden

Bent u zoekende naar een prachtige gaskachel voor in uw huis in Leeuwarden? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze experts assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in leeuwarden

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

De aanschaf van een gaskachel heeft verschillende voordelen. Een gaskachel is eenvoudig aan- en uit te zetten. Dankzij één druk op een knop via uw telefoon of tablet geniet u al van een realistisch haardvuur. Daarnaast kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij een aantal gaskachels de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En dat zonder dat het vuur er minder adembenemend uitziet.

Ook is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar moet gebeuren. De aanvoer van de brandstof is ook makkelijk. Waar u bij een houtkachel vaak houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gashaard altijd aanwezig.

gas propaan haard leeuwarden

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Als u kiest voor een gashaard, dan heeft u een ruime keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Er zijn meerdere afmetingen beschikbaar, zodat er altijd een gaskachel is die bij uw beschikbare ruimte past. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit meerdere soorten vuurzichten. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een prachtige keuze. Een uitstekend advies hierbij is van belang.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen leeuwarden

Gaskachels in Leeuwarden laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten installeren in Leeuwarden? Dit regelen we graag voor u. We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in leeuwarden

Ook een gashaard aanschaffen Leeuwarden?

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen adviseren we u graag. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken. Een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we belangrijk, zodat we zeker weten dat u super wordt geadviseerd.