• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Kampen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Kampen?

Haardenexpert: slechts 35 minuten van Kampen

Bent u op zoek naar een mooie gashaard voor in uw woonruimte in Kampen? Kijk niet verder en kom langs in de showroom van Haardenexpert! De adviseurs van Haardenexpert assisteren u met alle plezier bij het vinden van de beste gashaard, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in kampen

Waarom een gashaard

zo prettig is

De aankoop van een gaskachel heeft verschillende pluspunten. Want een gashaard is eenvoudig te bedienen. Dankzij één druk op een knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een mooi vuur. Een ander voordeel is dat u zelf kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En dat zonder dat het vuur er minder prachtig uitziet.

Een ander pluspunt is het onderhoud van de kachel. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. U moet alleen maar de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. Tot slot is het zorgen voor voldoende brandstof geen probleem, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard kampen

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u veel keuze. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is geen probleem. We hebben gaskachels met verschillende afmetingen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht nog zelf bepalen. Ga voor een doorkijk gaskachel of een gashaard met 5-zijdig vuurzicht. Omdat er zoveel beslissingen gemaakt moeten worden, is het van belang om u goed te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen kampen

Installatie gashaarden Kampen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten plaatsen in Kampen? Geen probleem. We hebben een uitgebreid netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel het land installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in kampen

Ook een gashaard kopen Kampen?

Onze adviseurs helpen u graag

Meer te weten komen? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk. Hierdoor weten we zeker dat u fantastisch wordt geadviseerd.