• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Hilversum

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Hilversum?

Haardenexpert: slechts 50 minuten van Hilversum

Overweegt u een gashaard toe te voegen aan uw woonruimte in Hilversum? Kijk niet verder en kom langs bij ons! De experts van Haardenexpert helpen u graag bij het vinden van de perfecte gaskachel, zodat u er straks optimaal van geniet.

gashaarden in hilversum

Waarom een gashaard

zo fijn is

De aankoop van een gaskachel heeft diverse voordelen. Want een gashaard is makkelijk te bedienen. U krijgt al een adembenemend haardvuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Een ander voordeel is dat u altijd kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij sommige gaskachels de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En dat zonder dat het vlammenspel er minder mooi uitziet.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Als u de keuze maakt voor een gashaard, dan is dit bijna niet van toepassing. U moet alleen maar de binnenkant van de haard jaarlijks stofvrij te maken. Tot slot is het aanvullen van brandstof geen issue; dit is bij een gaskachel altijd voorhanden.

gas propaan haard hilversum

Modellen gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u een ruime keuze. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een belemmering. We hebben gashaarden met diverse afmetingen. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Zo is een roomdivider of een doorkijkhaard een aantrekkelijke keuze. Een correct advies hierbij is heel belangrijk.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen hilversum

Laten aansluiten gaskachels Hilversum

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten aansluiten in Hilversum? Geen probleem. Door ons ruime netwerk van monteurs, plaatsen we gashaarden door heel Nederland. En we rekenen nooit voorrijkosten.

open gas haard in hilversum

Gaskachel aanschaffen Hilversum

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en we denken graag met u mee. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes essentieel. Daardoor is er geen twijfel mogelijk dat u uitstekend wordt geadviseerd.