• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Hengelo

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Hengelo?

Haardenexpert: slechts 25 minuten van Hengelo

Bent u op zoek naar een mooie gashaard voor in uw woning in Hengelo? Dan bent u bij ons op de juiste plek! De specialisten van Haardenexpert helpen u graag bij het uitzoeken van de beste haard, zodat u er straks ultiem van geniet.

gashaarden in hengelo

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

De aankoop van een gashaard heeft verschillende pluspunten. Een gaskachel is makkelijk aan- en uit te zetten. Door het klikken op een knop via uw smartphone of tablet, gaat de haard direct aan.  Daarnaast kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Bij een aantal gaskachels kunt u de achterste verbranders uitzetten. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En dat zonder dat het vlammenspel er minder prachtig uitziet.

Ook is het onderhoud van een gashaard eenvoudig. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof; dit is bij een gaskachel altijd beschikbaar.

gas propaan haard hengelo

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u veel keuze. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Doordat er diverse afmetingen te koop zijn, past er altijd een gashaard bij uw wensen en eisen. Naast diverse modellen, zijn er allerlei vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Zo is een roomdivider of een tunnelhaard een mooie mogelijkheid. Omdat er meerdere keuzes gemaakt moeten worden, is het van belang om u goed te laten adviseren.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen hengelo

Gaskachels in Hengelo installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gashaard ook door ons laten installeren? Dit is geen probleem! Door ons ruime netwerk van installatiemonteurs, installeren we gashaarden door het hele land. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in hengelo

Gashaard kopen Hengelo

Onze adviseurs helpen u graag

Benieuwd geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze adviseurs denken graag met u mee. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes essentieel. Hierdoor is er geen twijfel mogelijk dat u super wordt geadviseerd.