• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Helmond

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Helmond?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 25 minuten van Helmond

Wilt u een gaskachel toevoegen aan uw woonruimte in Helmond? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze adviseurs assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u later geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in helmond

Waarom een gaskachel

zo prettig is

Wanneer u een gaskachel koopt, dan is dit een goede keuze. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld makkelijk. U ziet al een prachtig vuur, door 1 keer op een knop te drukken. Daarnaast kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitzetten. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En desondanks blijft het haardvuur geweldig om te zien.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een enorm pluspunt. Als u kiest voor een gashaard, dan is dit bijna niet van toepassing. U moet alleen maar de binnenkant van de haard één keer per jaar stofvrij te maken. Het zorgen voor genoeg brandstof is geen probleem. Waar u bij een houtkachel regelmatig houtblokken moet kopen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard helmond

Soorten gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gashaard. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar, zodat er te allen tijde een gaskachel is die bij uw woning past. Tot slot kunt u ook het vuurzicht nog zelf bepalen. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een prachtige keuze. Een uitstekend advies hierbij is ook heel belangrijk.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen helmond

Gaskachels in Helmond laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gashaard graag laten installeren in Helmond? Dit regelen we graag voor u. Door ons grote netwerk van monteurs, plaatsen we gashaarden door heel Nederland. Hiervoor vragen we geen voorrijkosten.

open gas haard in helmond

Kies voor een gashaard aanschaffen Helmond

Onze adviseurs helpen u graag

Meer weten? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken. We vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes belangrijk, want dan weten we zeker dat u fantastisch wordt geadviseerd.