• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Heemskerk

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Heemskerk?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 25 minuten van Heemskerk

Bent u op zoek naar een mooie gaskachel voor in uw woonruimte in Heemskerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze experts assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Heemskerk

Pluspunten van gaskachels

Voordelen

Als u een gashaard aanschaft, dan is dit een goede keuze. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld eenvoudig. Door het drukken op een knop op uw telefoon of tablet, gaat de gashaard al aan Een ander voordeel is dat u altijd kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Zo kunt u bij sommige gashaarden de achterste verbranders uitzetten, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En desondanks is het vuur fantastisch om te zien.

Ook is het onderhoud van een gashaard relatief eenvoudig. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat jaarlijks moet gebeuren. Het zorgen voor brandstof is geen probleem, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard Heemskerk

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gaskachels. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of een hangende gaskachel. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar, zodat er te allen tijde een gashaard is die bij uw woning past. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Zo is een hoekhaard of een tunnelhaard een geweldige keuzemogelijkheid. Er zijn veel mogelijkheden, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Heemskerk

Gashaarden in Heemskerk installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Het installeren van uw fonkelnieuwe gashaard is ook een optie. Door ons ruime netwerk van monteurs, installeren we gaskachels door het hele land. Hiervoor vragen we nooit voorrijkosten.

open gas haard in Heemskerk

Ook een gashaard aanschaffen Heemskerk?

Onze adviseurs helpen u graag

Meer te weten komen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en een persoonlijke benadering en korte lijntjes vinden we van belang, zodat we zeker weten dat u fantastisch wordt geholpen.