• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Hardenberg

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Hardenberg?

Haardenexpert: slechts 40 minuten van Hardenberg

Speelt u met het idee een gaskachel toe te voegen aan uw huis in Hardenberg? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gashaard.

gashaarden in hardenberg

Een gaskachel is een echte aanrader

Pluspunten

De aankoop van een gaskachel heeft meerdere pluspunten. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Met één druk op een knop via uw telefoon of tablet geniet u al van een adembenemend haardvuur. Het energieverbruik kunt u bij een gashaard ook vaak zelf kiezen. Dit komt doordat u bij sommige de achterste verbranders kunt uitzetten. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En dat zonder dat het vlammenspel er minder adembenemend uitziet.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een enorm voordeel. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar moet gebeuren. Ook hoeft u geen rekening te houden met het bijvullen van de brandstof; dit is bij een gaskachel altijd voorhanden.

gas propaan haard hardenberg

Soorten gaskachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gaskachels. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gashaard. Doordat er meerdere groottes te koop zijn, past er altijd een gashaard bij uw wensen en eisen. Maar dit is nog niet alles! U heeft namelijk ook nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Ga bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 4-zijdig vuurzicht. Er zijn genoeg opties, dus laat u goed adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen hardenberg

Gaskachels in Hardenberg installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten aansluiten? Dat regelen we graag voor u! We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel Nederland installeren. En we vragen geen voorrijkosten.

open gas haard in hardenberg

Ook een gashaard kopen Hardenberg?

Onze adviseurs helpen u graag

Enthousiast geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. We zijn al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Zien we u snel?