• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Gouda

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Gouda?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 20 minuten van Gouda

Wilt u een gaskachel toevoegen aan uw woning in Gouda? Zoek niet verder en kom langs in de showroom van Haardenexpert! Onze adviseurs assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in gouda

Waarom een gaskachel

zo fijn is

De aanschaf van een gaskachel heeft verschillende pluspunten. Een gashaard is eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het drukken op een knop via uw telefoon of tablet, gaat de haard direct aan. Het energieverbruik kunt u bij een gaskachel ook vaak zelf kiezen. Dit komt doordat u bij sommige haarden de achterste verbranders kunt uitzetten. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En dat zonder dat het vuur er minder adembenemend uitziet.

Ook is het onderhoud van een gashaard eenvoudig. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. De binnenkant stofvrij maken, is het enige wat ieder jaar gedaan moet worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof. Waar u bij een houtkachel vaak houtblokken moet regelen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard gouda

Ruime keuze

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Er zijn allerlei afmetingen beschikbaar, zodat er te allen tijde een gashaard is die bij uw ruimte past. Maar dat is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Zo is een hoekhaard of een doorkijkhaard een prachtige keuze. Er zijn veel mogelijkheden, dus laat u correct adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen gouda

Gaskachels in Gouda laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten plaatsen in Gouda? Dit regelen we graag voor u. Door ons grote netwerk van installatiemonteurs, plaatsen we gashaarden door heel Nederland. U hoeft hiervoor geen voorrijkosten te betalen.

open gas haard in gouda

Kies voor een gashaard kopen Gouda

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een gedegen advies krijgen? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen voorzien we u graag van advies. Onze experts hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes cruciaal. Hierdoor is er geen twijfel mogelijk dat u fantastisch wordt geholpen.