• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Epe

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Epe?

Haardenexpert: slechts 15 minuten van Epe

Wilt u een gaskachel kopen voor uw woning in Epe? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres! De experts van Haardenexpert assisteren u graag bij het vinden van de juiste haard, zodat u er straks ultiem van geniet.

gashaarden in epe

Waarom een gashaard

zo fijn is

De aanschaf van een gaskachel heeft verschillende pluspunten. De bediening van de gashaard is bijvoorbeeld eenvoudig. U krijgt al een adembenemend haardvuur te zien, door 1 keer op een knop te drukken. Een ander voordeel is dat u altijd kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Bij sommige gashaarden kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. Tegelijkertijd is het vuur realistisch en blijft u dus optimaal genieten.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een groot pluspunt. Bij gashaarden is dit namelijk maar minimaal nodig. U hoeft alleen maar de binnenkant van de haard ieder jaar stofvrij te maken. Het zorgen voor voldoende brandstof is ook geen probleem, aangezien dit bij een gashaard altijd voorhanden is.

gas propaan haard epe

Gashaard modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gaskachel, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. U heeft onder andere keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Wilt u een gaskachel met een specifiek formaat? Ook dat is geen obstakel. We hebben gashaarden met diverse afmetingen. Naast het soort model, zijn er verschillende vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Kies voor een doorkijk gaskachel of een gaskachel met 4-zijdig vuurzicht. Er zijn genoeg mogelijkheden, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Epe

Het aansluiten van gashaarden in Epe

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw gaskachel graag laten installeren in Epe? Geen probleem. Ons ruime netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw nieuwe gaskachel volgens alle richtlijnen installeren. En we rekenen geen voorrijkosten.

open gas haard in Epe

Gaskachel aanschaffen Epe

Onze adviseurs helpen u graag

Nieuwsgierig geworden? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen en onze experts denken graag met u mee. We zijn al 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we vinden een persoonlijke benadering en korte lijntjes van belang.