• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Deventer

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Deventer?

Haardenexpert: slechts 25 minuten van Deventer

Bent u zoekende naar een mooie gaskachel voor in uw woning in Deventer? Zoek niet verder en kom langs in de showroom van Haardenexpert! Onze experts assisteren u met alle plezier bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in deventer

Pluspunten van gashaarden

Voordelen

Het aanschaffen van een gashaard heeft diverse pluspunten. Een gaskachel is eenvoudig aan- en uit te zetten. Dankzij een druk op een knop via uw mobiel of tablet geniet u al van een adembenemend haardvuur. Een ander voordeel is dat u altijd kunt kiezen hoeveel energie u verbruikt. Bij een aantal gaskachels kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En desondanks is het vlammenspel geweldig om te zien.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een groot voordeel. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. Het zorgen voor genoeg brandstof is ook geen probleem; dit is bij een gashaard altijd beschikbaar.

gas propaan haard deventer

Modellen gashaarden

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Bij het samenstellen van uw gaskachel, heeft u veel keuze. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Doordat er allerlei groottes te koop zijn, past er altijd een gaskachel bij uw wensen en eisen. Tot slot kunt u ook het vuurzicht helemaal zelf beslissen. Ga bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard of voor een 4-zijdig vuurzicht. Er zijn voldoende opties, dus laat u degelijk adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen deventer

Gaskachels in Deventer installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Het aansluiten van uw gloednieuwe gaskachel is ook mogelijk. Ons grote netwerk van installatiemonteurs zorgt ervoor dat we uw gloednieuwe gashaard volgens alle richtlijnen installeren. En we vragen geen voorrijkosten.

open gas haard in deventer

Gashaard aanschaffen Deventer

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u graag een gedegen advies krijgen? Haardenexpert is al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken. We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen.