• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Breda

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Breda?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 30 minuten van Breda

Bent u op zoek naar een mooie gaskachel voor uw huis in Breda? Kijk niet verder en kom langs bij Haardenexpert! De adviseurs van Haardenexpert assisteren u met alle plezier bij het uitzoeken van de juiste gaskachel, zodat u er na uw aankoop ultiem van geniet.

gashaarden in breda

Voordelen van gaskachels

Pluspunten

Wanneer u een gashaard koopt, dan maakt u een verstandige keuze. Zo is een gashaard eenvoudig aan- en uit te zetten. Door het klikken op een knop via uw smartphone of tablet, gaat de kachel direct aan. Een ander voordeel is dat u zelf kunt bepalen hoeveel energie u verbruikt. Bij een aantal gashaarden kunt u de achterste verbranders uitschakelen. Dit zorgt voor een besparing tot 40% van het vermogen. En desondanks blijft het vuur geweldig om te zien.

Maar ook het onderhoud is bij een gashaard een enorm voordeel. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. U hoeft alleen de binnenkant van de kachel jaarlijks stofvrij te maken. De aanvoer van de brandstof is ook eenvoudig. Waar u bij een houthaard altijd houtblokken moet regelen, is de brandstof bij een gashaard altijd voorhanden.

gas propaan haard breda

Ruime keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel opties om uit te kiezen als het gaat om de soorten gashaarden. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Er zijn verschillende afmetingen te koop, zodat er te allen tijde een gaskachel is die bij uw beschikbare ruimte past. Naast diverse modellen, zijn er diverse vuurzichten waar u uit kunt kiezen. Kies voor een doorkijk gaskachel of een gashaard met 3-zijdig vuurzicht. Een uitstekend advies hierbij is essentieel.

Naar alle gashaarden

gashaard kopen breda

Gashaarden in Breda laten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Het installeren van uw fonkelnieuwe gaskachel is ook mogelijk. We hebben een uitgebreid netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel Nederland installeren. En we vragen nooit voorrijkosten.

open gas haard in breda

Kies voor een gaskachel aanschaffen Breda

Onze adviseurs helpen u graag

Het zelf ervaren? In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen geven onze expert u graag advies. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Op die manier wordt u te allen tijde uitstekend geholpen.