• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Amstelveen

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Amstelveen?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 10 minuten van Amstelveen

Denkt u erover om een gashaard te kopen voor uw woning in Amstelveen? Dan bent u bij Haardenexpert op de juiste plek! Onze experts helpen u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw gaskachel.

gashaarden in Amstelveen

Voordelen van gashaarden

Pluspunten

Als u een gashaard koopt, dan is dit een slimme keuze. De bediening van de gaskachel is bijvoorbeeld makkelijk. U ziet al een mooi vuur, door 1 keer op een knop te drukken. Ook kunt u met gashaarden bewust omgaan met het energieverbruik. Zo kunt u bij een aantal gashaarden de achterste verbranders uitschakelen, waardoor er 40% vermogen minder verbruikt wordt. En dat zonder dat het vlammenspel er minder prachtig uitziet.

Daarnaast is het onderhoud van een gaskachel makkelijk. Dit is bij een gaskachel namelijk bijna niet nodig. U moet alleen de binnenkant van de kachel ieder jaar stofvrij te maken. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof, aangezien dit bij een gaskachel altijd aanwezig is.

gas propaan haard Amstelveen

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Wanneer u kiest voor een gaskachel, dan heeft u veel keuze om de haard van uw dromen samen te stellen. Zo kunt kiezen voor een inbouw, inzet, vrijstaand of hangend model. Wilt u een gashaard met een specifiek formaat? Ook dat is geen issue. We hebben gaskachels met diverse afmetingen. Maar dit is nog niet alles! Want u heeft daarnaast nog keuze uit diverse soorten vuurzichten. Kies voor een doorkijk gaskachel of een gaskachel met 4-zijdig vuurzicht. Veel hangt af van uw ruimte, laat u daarom uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Amstelveen

Laten plaatsen gaskachels Amstelveen

Wij werken met een landelijk montageteam

Het laten plaatsen van uw nieuwe gaskachel is ook mogelijk. We hebben een groot netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gashaarden door heel Nederland installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Amstelveen

Ook een gashaard kopen Amstelveen?

Onze adviseurs helpen u graag

Het zelf ervaren? We helpen u graag verder in onze showroom in Apeldoorn of RijssenAl 10 jaar zijn we een van de meest toonaangevende haarden- en kachelzaken en we staan bekend om een persoonlijke benadering en korte lijntjes. Hierdoor wordt u gegarandeerd goed geadviseerd.