• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaarden
Alkmaar

Bekijk alle gashaarden

Op zoek naar een gashaard in Alkmaar?

Haardenexpert: slechts 1 uur en 35 minuten van Alkmaar

Denkt u erover om een gaskachel te kopen voor uw woning in Alkmaar? Zoek niet verder en kom langs bij ons! Onze adviseurs assisteren u graag bij het maken van een keuze, zodat u straks geen spijt krijgt van uw haard.

gashaarden in Alkmaar

Waarom een gashaard

zo prettig is

Als u een gaskachel koopt, dan is dit een slimme keuze. Want een gashaard is makkelijk te bedienen. Door het drukken op een knop via uw telefoon of tablet, gaat de haard al aan. Daarnaast kunt u met gaskachels bewust omgaan met het energieverbruik. Dit komt doordat u bij een aantal haarden de achterste verbranders kunt uitschakelen. Hierdoor wordt er tot wel 40% minder vermogen verbruikt. En dat zonder dat het vlammenspel er minder adembenemend uitziet.

Maar ook het onderhoud is bij een gaskachel een enorm pluspunt. Dit is bij een gashaard namelijk bijna niet nodig. Het stofvrij maken van de binnenkant, moet als enige jaarlijks gedaan worden. Ook hoeft u geen rekening te houden met het aanvullen van de brandstof. Waar u bij een houthaard regelmatig houtblokken moet aanvullen, is de brandstof bij een gaskachel altijd aanwezig.

gas propaan haard Alkmaar

Grote keuze modellen

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

U heeft veel keuze als het gaat om de soorten gaskachels. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een inbouw, inzet, vrijstaande of een hangende gaskachel. Wilt u een gaskachel met een specifieke afmeting? Ook dat is niet een issue. We hebben gaskachels met allerlei afmetingen. Maar dat is nog niet alles! Want u heeft ook nog keuze uit allerlei soorten vuurzichten. Kies voor een doorkijk gaskachel of een gashaard met 3-zijdig vuurzicht.Veel hangt af van uw beschikbare ruimte, laat u dan ook uitstekend adviseren!

Naar alle gashaarden

gashaard kopen Alkmaar

Het plaatsen van gashaarden in Alkmaar

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de gaskachel ook door ons laten installeren? Dit is geen probleem! We hebben een uitstekend netwerk van installatiemonteurs, waardoor we gaskachels door heel het land installeren. U hoeft hiervoor nooit voorrijkosten te betalen.

open gas haard in Alkmaar

Kies voor een gaskachel kopen Alkmaar

Onze adviseurs helpen u graag

Meer te weten komen? We ontvangen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels en we zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en korte lijntjes, zodat u te allen tijde goed wordt geholpen.