• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Zaandam

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Zaandam? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Door het ruime aanbod is het soms moeilijk om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. Onze experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt: deze is overal te plaatsen. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische haard, dan zijn er diverse modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van deze keuze, is het handig om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Zaandam kopen

Kom langs en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Zaandam

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote assortiment van elektrische haarden graag in het echt zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Zaandam?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op