• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Wolvega

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Wolvega? Kom dan langs in onze showroom. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden bekijken van veel merken. Aangezien het aanbod aanzienlijk is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De adviseurs van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te stoken. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard neergezet wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een rookkanaal is namelijk niet nodig. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens duurzame optie. Omdat de afvoerpijp overbodig is, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

 

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische open haard, dan zijn er meerdere modellen waar u uit kunt kiezen. Bij iedere optie is het goed om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Wolvega kopen

Kom langs en vindt een elektrische haard in de omgeving van Wolvega

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische haarden? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele opstellingen met haarden en ontdek de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze adviseurs u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Wolvega?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op