• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Wierden

Wilt u een elektrische haard in Wierden kopen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van meerdere merken. Door het ruime aanbod is het soms moeilijk om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze specialisten adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw verwachtingen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te stoken. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische haard de voorkeur heeft, dan heeft u keuze uit verschillende opties. Bij iedere optie is het goed om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Wierden kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Wierden

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische sfeerhaarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ervaar de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Wierden?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op