• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Raalte

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Raalte? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het assortiment groot is, is het moeilijk om te kiezen. De specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard geplaatst wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt: deze is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame keuze. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische open haard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit meerdere opties. Bij iedere optie is het handig om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Raalte kopen

Kom langs en koop uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Raalte

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische haarden te zien? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Raalte?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op