• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Oosterhout

Wilt u een elektrische haard in Oosterhout kopen? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Door het grote aanbod is het soms ingewikkeld om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis op te warmen. Eén van die alternatieven is een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . Een rookkanaal is namelijk niet nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Bij elk model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische open haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Oosterhout kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Oosterhout

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische open haarden te zien? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele opstellingen met haarden en ervaar de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Oosterhout?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op