• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Noord-Holland

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Noord-Holland? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, is het niet altijd eenvoudig om te kiezen. Onze adviseurs adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard geplaatst wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan kunt u kiezen uit diverse opties. Bij ieder model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u de elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Noord-Holland kopen

Kom langs en vindt een elektrische haard in de omgeving van Noord-Holland

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons ruime assortiment van elektrische haarden graag in het echt bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier diverse haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de specialisten? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Noord-Holland?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op