• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Montferland

Zoekt u een elektrische haard in Montferland? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van verschillende merken. Door het ruime assortiment is het soms complex om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis op te warmen. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt neerzetten? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame optie. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit diverse modellen. Bij ieder model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Montferland kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Montferland

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime assortiment van elektrische haarden? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ontdek de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de experts? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook ontzettend welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Montferland?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op