• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Malden

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Malden? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het assortiment groot is, vinden veel mensen het ingewikkeld om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De specialisten van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op dit moment hoog, daarom kijken veel mensen naar alternatieven voor het verwarmen van hun huis. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. Hierbij is het helemaal niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. Op dit moment zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt: deze is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Een elektrische haard is ook nog eens goed voor het milieu. Omdat de afvoerpijp overbodig is, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse vuurzichten mogelijk

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische haard, dan heeft u keuze uit meerdere opties. Bij elk model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Malden kopen

Kom langs en vindt een elektrische sfeerhaard in de omgeving van Malden

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote aanbod van elektrische open haarden graag in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van de experts? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Malden?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op